pijl

Over mij

Ik ben Els Heuts, getrouwd, moeder van vier volwassen kinderen en woon in Zwolle. Ik heb jarenlang bij verschillende organisaties gewerkt als journalist, bladenmaker, communicatieadviseur en docent. Schrijven doe ik nog steeds graag.

Maar ik vind het ook fijn om met mensen te werken en ze een stukje verder te helpen bij het doel wat ze willen bereiken. Daar krijg ik energie van. Daarom ben ik in 2019 de post HBO-opleiding Leefstijlcoach bij Instituut Cam gaan doen. Een opleiding die goed aansloot bij mijn interesses in voeding, bewegen, stress, slaap, ontspanning en het effect daarvan op je gezondheid.

leefstijlcoach zwolle 190530 233-45

Mijn aanpak is nuchter en concreet. Ik geloof niet in voedingshypes, hippe voedingsmiddelen en dieten waarbij je razendsnel afvalt. Waar ik wel in geloof is om mensen op een verantwoorde manier te helpen om hun leefstijl te veranderen, op een wijze die bij hen past. Dat is de manier om het ook op de langere termijn vol te houden. Het is ook de stijl van coachen die bij mij past. Want voorschriften opleggen of opgelegd krijgen, ligt mij niet zo.