pijl

Aanbod

Individuele ​coaching

Ik begeleid je naar een duurzame gezonde leefstijl. Samen met jou ga ik na in hoeverre je al gezond leeft en waar verbetering mogelijk is. Ik help je met het formuleren van haalbare doelen en de stappen die je gaat zetten om die te bereiken. Daarbij kun je denken aan: Afvallen en op gewicht blijven, meer bewegen, stress hanteren, beter slapen en stoppen met roken. Aan de hand van een persoonlijk leefstijlplan werk je aan de doelen die jij wil bereiken. 

leefstijlcoach zwolle anna-pelzer-IGfIGP5ONV0-unsplash 1

Je gaat zelf je leefstijl veranderen en ik help je om dat op een manier te doen die bij jou past. Het gaat erom dat je zelf de mogelijkheden en de motivatie vindt om een beter leven te gaan leiden. Ik richt me op wat jij nodig hebt om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven; keuzes die bij jou passen en dus vol te houden zijn. Op die manier kun je stapje voor stapje ongezondere gewoontes gaan vervangen door gezondere gewoontes die je kunt volhouden.

Hoe ziet zo’n traject eruit?

  • Een intakegesprek waarin we kijken naar voeding, beweging, slaap, ontspanning, stress en je hulpvraag.
  • 2 of meerdere vervolgsessies, op basis van jouw wensen en behoeften
  • Lichaamsanalyse die inzicht geeft in jouw lichaamssamenstelling
  • Voedingsanalyse van jouw eetpatroon en een op maat gemaakt voedingsadvies, indien gewenst
  • Individueel beweegplan, indien gewenst
  • Een terugval preventieplan
     

Tarief: 60 euro per uur incl. BTW. 

 

 

Lichaamsanalyse

Meten is weten. Een lichaamsanalyse geeft inzicht in jouw lichaamssamenstelling en wordt uitgevoerd met de professionele Body Composition Monitor van Omron.  Deze weegschaal meet het lichaamsvetpercentage en  het visceraal vetgehalte.  

leefstijlcoach zwolle ross-findon-mG28olYFgHI-unsplash

Voor je algehele gezondheid is de samenstelling van jouw gewicht veel belangrijker dan het gewicht zelf. De resultaten van de meting kunnen worden gebruikt om te kijken in hoeverre jouw voedings- en beweegpatroon passend zijn. Desgewenst kan ik een voedingsanalyse uitvoeren en een voedings- en/of beweegadvies opstellen.   

Tarief: 25 euro

 

 

Neem contact op